Η εταιρία μας, σας καλωσορίζει στις σελίδες της.

 

Η V.I.P. Protection Group είναι από τους παλαιότερους εκπαιδευτικούς φορείς με υψηλά πρότυπα στην παροχή εκπαίδευσης σε θέματα ασφαλείας στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2002 από τον κ. Ανδρέα Βενέτη, και μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει προσφέρει εκπαίδευση σε θέματα ασφαλείας σε περισσότερα από 1500 άτομα και 200 εταιρείες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η V.I.P. Protection Group μπορεί να εξασφαλίζει στους πελάτες της πως οι απόφοιτοι προσωποφύλακες της σχολής της είναι υψηλού επιπέδου επαγγελματίες, άρτια εκπαιδευμένοι σε ρεαλιστικά σενάρια. Γνωρίζουν πώς να ‘’ταυτιστούν‘’ με το περιβάλλον κατά τη διάρκεια υπηρεσίας τους, να έχουν χαμηλό προφίλ όπου χρειάζεται αλλά και να ανταπεξέρχονται άρτια σε συνοδείες υψηλού ρίσκου παρέχοντας υπηρεσίες διακριτικά και με επαγγελματισμό σε όλους τους πελάτες, πολιτικούς, διπλωματικό σώμα, επιχειρηματίες και άτομα από τον χώρο της showbiz.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από την TUV HELLAS με ISO 9001-2000 για την παροχή υπηρεσιών της στην Εκπαίδευση Προσωποφυλάκων και ως Σύμβολοι σε θέματα Ασφαλείας.

 

Δείτε τις υπηρεσίες μας.